Allsvenskans bästa spelare

Peter

Om vi tar en titt över allsvenskans bästa spelare så finns det en hel del att välja mellan som verkligen håller yttersta världsklass.

En av dem är såklart Sebastian Nanasi i Malmö FF. Han kommer tjäna mycket pengar när Malmö FF säljer honom. 21-åringen klarar av många olika jobb. Han har hjälpt laget att göra många mål. Med elva mål och sju assist har han gjort det riktigt bra. Trots det verkar det som om han kan bli ännu bättre. Fler situationer som Nanasi kan skapa ännu bättre resultat. Det visar hur bra han kan bli.

Det går inte att skriva en lista om Allsvenskans bästa spelare utan att lyfta Elfsborgs Sebastian Holmén. Det var dock Gustaf Lagerbielke, som är åtta år yngre, som fick mest uppmärksamhet den gångna säsongen. Men han borde också säga tack till Holmén för hjälpen. 31-åringen har spelat riktigt bra hela säsongen. Han var en av de bästa i Elfsborg faktiskt. Han visade sig vara en riktigt vass ledare och gav trygghet i försvaret för laget från Borås. Det var starkt gjort att spela så bra, först med Lagerbielke och sedan med Buhari bredvid sig.

Samuel Gustafson är väl egentligen vår favorit just nu bland de bästa spelarna i Allsvenskan. Han var inte lika bra hela säsongen men om en annan spelare i Allsvenskan spelade som han gjorde så skulle den spelaren definitivt få mycket beröm. Lagkaptenen leder laget med lugn och klokhet utan tveksamheter. Man tror att han kommer fixa allt, så är känslan iaf. Mittfältaren är så bra att han klarar av att spela på en högre nivå än Allsvenskan egentligen så vi får vara glada så länge han stannar.

Avslutningsvis så har såklart Isaac Kiese Thelin en enorm erfarenhet och var en stor del av varför Malmö FF kunde bärga SM guldet 2023. Han vann hela Allsvenska skytteligan och ingen som gör det kan väl uteslutas från en sån här lista med de bästa spelarna i Allsvenskan.