cp cacereno mot real madrid laguppställning

Lars Guntersson

Updated on:

Matchen mellan CP Cacereño och Real Madrid i Copa del Rey är en spännande händelse för fotbollsfans runt om i världen. Det är en möjlighet för en mindre klubb som CP Cacereño att möta en av de största klubbarna i världen, Real Madrid. För att ge en fullständig bild av matchen kommer denna artikel att fokusera på att ge en detaljerad laguppställning för båda lagen. Genom att analysera spelarnas positioner och förväntade startelvor kan vi få en bättre förståelse för hur matchen kan utvecklas.

Bakgrundsinformation om CP Cacereño och Real Madrid

CP Cacereño är en spansk fotbollsklubb baserad i Cáceres, Extremadura. Klubben grundades 1919 och spelar för närvarande i Segunda División RFEF – Grupp 5. Hemmamatcherna spelas på Estadio Príncipe Felipe, som har en kapacitet på 7 000 platser. CP Cacereño har en lång historia och har tävlat i olika divisioner genom åren. De har spelat en säsong i Segunda División, 18 säsonger i Segunda División B och en säsong i Segunda División RFEF.

Tränaren för CP Cacereño är Julio Cobos och laget består av spelare från olika nationaliteter. Några av de kända spelarna i laget inkluderar Alfonso Liceras, Caco, Marc Rueda, Rubén Sánchez, Carlos Daniel, Gustavo, Pablo Platero, Javito, Capelo, Teto Batanero och Alejandro Caramelo. Klubbens officiella webbplats ger mer information om laget och dess aktiviteter.

Å andra sidan är Real Madrid en välkänd fotbollsklubb med en rik historia. Klubben grundades 1902 och har vunnit otaliga titlar, inklusive 34 La Liga-titlar och 13 Champions League-titlar. Real Madrid är känt för att ha haft några av världens bästa spelare genom tiderna, som Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane och Alfredo Di Stéfano.

Under den här säsongen har Real Madrid presterat bra och har varit en av de främsta konkurrenterna i La Liga. Laget har också visat god form i Copa del Rey. Med en stark trupp och en erfaren tränare, är Real Madrid en kraft att räkna med.

Head-to-Head statistik och tidigare resultat

CP Cacereño och Real Madrid har mötts tidigare i Copa del Rey. Den senaste matchen mellan lagen ägde rum på Estadio Príncipe Felipe i Cáceres. Matchen slutade med en seger för Real Madrid med 1-0. Det enda målet gjordes av Rodrygo Silva de Goes i den 69:e minuten, assisterad av Dani Ceballos.

Statistiken från matchen visar att Real Madrid hade 56% bollinnehav, medan CP Cacereño hade 44%. De förväntade målen (xG) för CP Cacereño var 1,30, medan Real Madrid hade ett xG på 1,06. CP Cacereño hade 9 skott, varav 4 var på mål, medan Real Madrid hade 7 skott, varav 3 var på mål. CP Cacereño fick 5 gula kort, jämfört med 2 för Real Madrid. CP Cacereño hade 4 hörnor, medan Real Madrid hade 3. Det begicks 21 fouls av CP Cacereño och 18 av Real Madrid. Båda lagen hade 3 offside.

När vi tittar på den övergripande statistiken för säsongen har CP Cacereño i genomsnitt gjort 1,50 mål per match, med en BLGM (båda lagen gör mål) -procent på 25%. De har en över 1,5 mål-procent på 50% och en över 2,5 mål-procent på 50%. Real Madrid har å andra sidan i genomsnitt inte gjort några mål per match i Copa del Rey. De har inte gjort eller släppt in några mål hittills.

I sina senaste matcher har CP Cacereño vunnit med 2-1 mot Girona FC, spelat 2-2 mot Gimnástica Segoviana CF och vunnit med 3-0 mot Atlético Madrid II och Córdoba. Real Madrid å andra sidan har förlorat med 0-1 mot Real Valladolid, 2-3 mot Rayo Vallecano, 2-3 mot RB Leipzig och vunnit med 3-0 mot Elche CF.

CP Cacereños förväntade laguppställning och spelaranalys

CP Cacereño förväntas ställa upp med följande startelva:

 1. Målvakt: Alfonso Liceras
 2. Högerback: Caco
 3. Mittback: Marc Rueda
 4. Mittback: Rubén Sánchez
 5. Vänsterback: Carlos Daniel
 6. Högermittfältare: Gustavo
 7. Mittfältare: Pablo Platero
 8. Mittfältare: Javito
 9. Vänstermittfältare: Capelo
 10. Anfallare: Teto Batanero
 11. Anfallare: Alejandro Caramelo

CP Cacereños laguppställning är välbalanserad och har spelare med olika styrkor och färdigheter. Alfonso Liceras är en pålitlig målvakt som har visat upp bra reflexer och positionering under säsongen. Försvaret består av spelare som Caco, Marc Rueda, Rubén Sánchez och Carlos Daniel, som är starka och disciplinerade i sitt spel.

På mittfältet har CP Cacereño spelare som Gustavo, Pablo Platero och Javito, som är skickliga på att styra spelet och skapa chanser. Capelo och Alejandro Caramelo är snabba och tekniska spelare på kanterna, medan Teto Batanero är en stark och målfarlig anfallare.

Genom att analysera CP Cacereños förväntade laguppställning kan vi se att laget har en bra mix av erfarenhet och unga talanger. Tränaren Julio Cobos har gjort ett bra jobb med att bygga upp ett konkurrenskraftigt lag som kan utmana Real Madrid.

Real Madrids förväntade laguppställning och spelaranalys

Real Madrid förväntas ställa upp med följande startelva:

 1. Målvakt: Thibaut Courtois
 2. Högerback: Dani Carvajal
 3. Mittback: Éder Militão
 4. Mittback: David Alaba
 5. Vänsterback: Ferland Mendy
 6. Högermittfältare: Luka Modrić
 7. Mittfältare: Casemiro
 8. Mittfältare: Toni Kroos
 9. Vänstermittfältare: Vinícius Júnior
 10. Anfallare: Karim Benzema
 11. Anfallare: Rodrygo Silva de Goes

Real Madrids laguppställning är full av kvalitetsspelare på varje position. Thibaut Courtois är en av de bästa målvakterna i världen och har varit en viktig del av Real Madrids framgångar under säsongen. Försvaret består av spelare som Dani Carvajal, Éder Militão, David Alaba och Ferland Mendy, som är starka och pålitliga.

På mittfältet har Real Madrid spelare som Luka Modrić, Casemiro och Toni Kroos, som är skickliga på att kontrollera spelet och distribuera bollen. Vinícius Júnior och Rodrygo Silva de Goes är snabba och tekniska spelare på kanterna, medan Karim Benzema är en erfaren och målfarlig anfallare.

Real Madrids förväntade laguppställning visar att laget har en stark och balanserad trupp. Tränaren Zinedine Zidane har gjort ett fantastiskt jobb med att bygga upp ett vinnande lag och spelarna har visat upp en imponerande form under säsongen.

Nyckelmatcher och taktisk analys

När vi tittar på möjliga nyckelmatcher mellan spelare från CP Cacereño och Real Madrid kan vi identifiera några intressanta dueller. En sådan match-up kan vara mellan CP Cacereños anfallare Teto Batanero och Real Madrids mittbackar Éder Militão och David Alaba. Teto Batanero är en stark och målfarlig anfallare som kan utmana Real Madrids försvar.

På mittfältet kan en intressant match-up vara mellan CP Cacereños Gustavo och Real Madrids Casemiro. Båda spelarna är skickliga defensiva mittfältare som kan spela en viktig roll i att kontrollera spelet och bryta motståndarens anfall.

När det gäller taktik förväntas CP Cacereño att spela en defensivt inriktad fotboll och försöka utnyttja kontringsmöjligheter. Real Madrid å andra sidan kommer sannolikt att dominera bollinnehavet och försöka skapa chanser genom snabb och kombinationsrik spel.

Båda lagen har sina styrkor och svagheter, och matchen kan bli en intressant kamp mellan olika spelstilar. CP Cacereño kommer att försöka stå emot Real Madrids anfall och utnyttja möjligheter till kontringar, medan Real Madrid kommer att försöka kontrollera spelet och skapa chanser genom sitt kreativa mittfält och farliga anfallare.

Förutsägelser och analys inför matchen

När det gäller odds och förutsägelser för matchen mellan CP Cacereño och Real Madrid är Real Madrid stora favoriter. Med sitt starka lag och imponerande form förväntas de vinna matchen. Men fotboll är en osäker sport och allt kan hända under 90 minuter.

Det är viktigt att notera att CP Cacereño har fördelen av att spela på hemmaplan, vilket kan ge dem extra motivation och stöd från sina fans. Hemmaplan kan vara en faktor som påverkar matchens utfall.

Det är också viktigt att ta hänsyn till eventuella skador eller avstängningar som kan påverka lagen. Skador på nyckelspelare kan ha en betydande inverkan på lagens prestationer.

Sammanfattningsvis är matchen mellan CP Cacereño och Real Madrid en spännande händelse för fotbollsfans. Genom att analysera laguppställningarna och spelarnas styrkor och svagheter kan vi få en bättre förståelse för hur matchen kan utvecklas. Det är en möjlighet för CP Cacereño att visa upp sin talang och utmana en av de största klubbarna i världen. För Real Madrid är det en chans att fortsätta sin framgångsrika säsong och avancera i Copa del Rey.

För att få reda på slutresultatet och se hur våra förutsägelser och analys stämmer överens med verkligheten, rekommenderas det att titta på matchen ”cp cacereno mot real madrid laguppställning”. Det kommer att bli en spännande och händelserik match som fotbollsfans inte vill missa.