crystal palace mot tottenham laguppställning

Lars Guntersson

I denna detaljerade artikel kommer vi att analysera den förväntade laguppställningen för den kommande matchen mellan Crystal Palace och Tottenham Hotspur den 28 oktober 2023 på Selhurst Park. Detta är en viktig match i Premier League där Crystal Palace för närvarande ligger på 8:e plats och Tottenham Hotspur på 18:e plats. Vi kommer att använda Sofascore som en tillförlitlig källa för spelarbetyg och live matchstatistik.

Crystal Palaces Senaste Prestanda och Form

Crystal Palace, som för närvarande ligger på 8:e plats i Premier League, spelade senast mot Nottingham Forest där matchen slutade 1-1. På hemmaplan har de i genomsnitt gjort 1.1 mål per match och släppt in 1.2 mål. På bortaplan har siffrorna varit något sämre med ett genomsnitt på 1 mål gjort och 1.4 mål insläppta per match.

När det gäller disciplinära åtgärder har de fått i genomsnitt 1.8 gula kort per match på hemmaplan och 2.5 gula kort på bortaplan. Nyckelspelare att hålla ett öga på inkluderar Wilfried Zaha, Eberechi Eze och Odsonne Édouard. Laget leds av manager Roy Hodgson.

Tottenham Hotspurs Senaste Prestanda och Form

Tottenham Hotspur, som för närvarande ligger på 18:e plats i Premier League, har haft en blandad form på senare tid. Deras hemmaarena, Tottenham Hotspur Stadium, har en kapacitet på 62,850 åskådare.

Tottenham Hotspur har en stolt historia med två ligatitlar, åtta FA Cup-segrar och två framgångar i UEFA Europa League. Deras huvudrivaler är Arsenal och Chelsea, och deras matcher mot Arsenal är kända som ”The North London Derby”.

Klubben ägs av Enic Group, med Joe Lewis som äger 70.6% och Daniel Levy som äger 29.4%. Daniel Levy är ordförande för klubben, och Ange Postecoglou är huvudtränare. Nyckelspelare att titta på inkluderar lagkapten Hugo Lloris och vice kapten Harry Kane.

Förväntad Laguppställning för Crystal Palace

Baserat på tidigare matcher och spelartillgänglighet kan vi förvänta oss en stark laguppställning för Crystal Palace. De kan välja att använda en 4-3-3 formation, vilket har varit framgångsrikt för dem tidigare. Nyckelspelare som Wilfried Zaha, Eberechi Eze och Odsonne Édouard kommer troligen att vara med i startelvan.

Förväntad Laguppställning för Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur kan också förväntas ha en stark laguppställning, med Hugo Lloris i mål och Harry Kane som ledare för anfallet. De kan välja att använda en 4-2-3-1 formation, vilket har varit framgångsrikt för dem tidigare.

Nyckeldueller och Taktik att Se Upp För

Det finns flera nyckeldueller att se upp för på planen, inklusive Zaha mot Lloris och Kane mot Hodgson. Båda lagen kan använda olika taktiker för att få övertaget, med Crystal Palace som kanske försöker dominera mittfältet och Tottenham som försöker utnyttja deras snabba anfallare.

Spelare att Se Upp För

För Crystal Palace är Wilfried Zaha en spelare att se upp för. Han har varit i bra form på senare tid och har potential att göra stor inverkan på matchen. För Tottenham är Harry Kane en nyckelspelare. Han har varit i strålande form och kommer att vara ett stort hot mot Crystal Palaces försvar.

Sammanfattning

I denna artikel har vi analyserat den förväntade laguppställningen för den kommande matchen mellan Crystal Palace och Tottenham Hotspur. Vi har diskuterat potentiella strategier, spelarformationer och nyckelspelare att se upp för. Vi har också diskuterat de potentiella taktikerna och strategierna som varje lag kan använda för att få övertaget.

För att följa matchen live, besök Sofascore för live poäng, statistik och analys. Oavsett resultatet kommer ”Crystal Palace mot Tottenham laguppställning” att vara en spännande match att se.