fulham mot man utd laguppställning

Lars Guntersson

Updated on:

Denna detaljerade och långsiktiga artikel handlar om laguppställningen för matchen mellan Fulham och Manchester United. Här kan du hitta all information du behöver om vilka spelare som förväntas spela och hur lagen kan möta varandra på planen.

Fulham mot Man Utd laguppställning är en viktig match för båda lagen. Fulham kämpar för att undvika nedflyttning medan Manchester United strävar efter att klättra upp i tabellen. I denna artikel kommer vi att dyka ner i förväntade laguppställningar för båda lagen, deras senaste form och statistik samt betydelsen av matchen för Fulham. Låt oss nu ta en närmare titt på båda lagen och deras nuvarande situation.

Översikt av Fulham och Manchester United

Fulham FC är en engelsk professionell fotbollsklubb som grundades 1879. Klubben är baserad i Fulham, sydvästra London, och spelar för närvarande i Premier League. Fulham har haft perioder av framgång och nedflyttning genom sin historia. För närvarande kämpar de för att undvika nedflyttning och befinner sig i nedflyttningszonen.

Manchester United är en av de mest framstående fotbollsklubbarna i världen. Klubben grundades 1878 och är baserad i Greater Manchester. De spelar också i Premier League och har varit i god form den här säsongen, med en position nära toppen av tabellen.

Fulhams förväntade laguppställning

Fulham har haft svårigheter att hitta formen den här säsongen och behöver desperat poäng för att förbättra sin position i tabellen. Här är en förväntad laguppställning för Fulham mot Manchester United:

 • Målvakt: Alphonse Areola
 • Försvarare: Antonee Robinson, Tosin Adarabioyo, Joachim Andersen, Kenny Tete
 • Mittfältare: André-Frank Zambo Anguissa, Harrison Reed, Tom Cairney
 • Anfallare: Ivan Cavaleiro, Aleksandar Mitrovic, Ademola Lookman

Dessa spelare förväntas starta matchen för Fulham baserat på tidigare laguppställningar och spelarnas form. Det är viktigt att notera att laguppställningen kan ändras beroende på skador eller avstängningar.

Manchester Uniteds förväntade laguppställning

Manchester United har varit i god form den här säsongen och har chansen att klättra upp i tabellen med en seger mot Fulham. Här är en förväntad laguppställning för Manchester United:

 • Målvakt: David de Gea
 • Försvarare: Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw
 • Mittfältare: Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes
 • Anfallare: Marcus Rashford, Edinson Cavani, Mason Greenwood

Dessa spelare förväntas starta matchen för Manchester United baserat på tidigare laguppställningar och spelarnas form. Precis som med Fulham kan laguppställningen ändras beroende på skador eller avstängningar.

Historik och tidigare möten

Fulham och Manchester United har mötts ett antal gånger genom åren. Totalt har de spelat 12 matcher mot varandra. Fulham har vunnit 8 av dessa möten, medan Manchester United har vunnit 2 och 2 har slutat oavgjort.

Det har funnits några minnesvärda prestationer och statistik från tidigare möten mellan lagen. Till exempel vann Fulham med 3-0 mot Manchester United i en match 2009. Det är viktigt att notera att tidigare möten inte alltid är en indikation på hur en match kommer att sluta, men de kan ge oss en inblick i hur lagen har presterat mot varandra tidigare.

Senaste form och statistik

För att få en bättre förståelse för lagen inför matchen är det viktigt att titta på deras senaste form och statistik. Här är några relevanta statistik för både Fulham och Manchester United:

 • Fulham har i genomsnitt gjort 1,2 mål per match och släppt in 1,6 mål per match under säsongen.
 • Manchester United har i genomsnitt gjort 1,6 mål per match och släppt in 0,8 mål per match under säsongen.
 • Fulham har i genomsnitt haft 11,4 skott per match och 4,4 skott på mål per match.
 • Manchester United har i genomsnitt haft 19,8 skott per match och 6,8 skott på mål per match.
 • Fulham har haft i genomsnitt 51,6% bollinnehav och Manchester United har haft i genomsnitt 48,4% bollinnehav.
 • Fulham har begått i genomsnitt 11,2 fouls per match och Manchester United har begått i genomsnitt 10,6 fouls per match.
 • Fulham har fått i genomsnitt 1 gult kort per match och Manchester United har fått i genomsnitt 1,4 gula kort per match.

Dessa statistik ger oss en inblick i hur lagen har presterat under säsongen och kan hjälpa oss att bedöma deras form inför matchen.

Betydelsen av matchen för Fulham

Matchen mot Manchester United är av stor betydelse för Fulham. Med tanke på deras nuvarande position i tabellen är det viktigt för dem att säkra poäng för att undvika nedflyttning. En seger eller till och med en oavgjord match kan ge dem en välbehövlig boost i självförtroendet och moralen.

Fulham kommer att behöva spela med stor beslutsamhet och disciplin för att kunna matcha Manchester Uniteds starka lag. Varje spelare kommer att ha en viktig roll att spela för att hjälpa laget att uppnå ett positivt resultat.

Sammanfattning

I denna artikel har vi tittat på laguppställningen för matchen mellan Fulham och Manchester United. Vi har diskuterat förväntade laguppställningar för båda lagen, deras senaste form och statistik samt betydelsen av matchen för Fulham. Det är viktigt att notera att laguppställningarna kan ändras beroende på skador eller avstängningar.

Fulham mot Man Utd laguppställning är en match som kommer att vara av stor betydelse för båda lagen. Fulham kämpar för att undvika nedflyttning medan Manchester United strävar efter att klättra upp i tabellen. Det kommer att vara en spännande match att följa med förväntade laguppställningar och viktiga spelare som kommer att påverka utgången av matchen.

Håll dig uppdaterad om matchen och dess resultat för att se hur laguppställningarna och spelarna påverkar matchen. Fulham mot Man Utd laguppställning är en match som kommer att vara av stor betydelse för båda lagen och deras säsonger.